Centrului Rus de Vize din România!

Bine ați venit!!!
Obțineți o vizăContact

REGULI GENERALE

Stimaţi vizitatori,

Înainte de a vizita Centrul Rus de Vize citiţi cu atenţie informaţiile următoare. 

În scopul asigurării securităţii vizitatorilor şi creării condiţiilor necesare pentru o activitate eficientă, în încăperile Centrului de Vize se interzice:

  • să se facă fotografii şi înregistrări audio şi video;
  • să se fumeze, să se consume băuturi alcoolice, precum şi să se mănânce. Fac excepţie cetăţenii care trebuie să mănânce la recomandarea medicului, iar ora mesei coincide cu cea în care se află în Centrul de vize;
  • să se vorbească tare, să se facă gălăgie, să se înjure, să fie jigniţi sau să fie încălcate drepturile angajaților și ale vizitatorilor Centrului de vize;
  • să se vorbească la telefonul mobil şi să se folosească alte mijloace tehnice de comunicare;
  • să se asculte muzică la playere, tablete şi alte dispozitive fără folosirea căştilor;
  • să se deranjeze în orice mod liniştea celorlalţi vizitatori şi activitatea Centrului de vize.

Este interzisă intrarea în Centrul de vize cu următoarele obiecte:

  • orice tipuri de arme de foc, pneumatice şi traumatice (indiferent de deţinerea de autorizaţii şi permise);
  • arme pe bază de impulsuri electrice, spray-uri paralizante şi alte mijloace de autoapărare, arme albe, obiecte ascuţite, inclusiv tacâmuri;
  • substanțe explozive, inflamabile, otrăvitoare și toxice și alte obiecte, precum petarde, lichide inflamabile, butelii etc.).

Lista de mai sus nu este exhaustivă. Angajații Centrului de vize pot interzice introducerea în interiorul Centrului de vize și a altor obiecte care reprezintă un pericol pentru siguranța celorlalți.

Stimați vizitatori,

Vă rugăm să vă abțineți de la vizitarea Centrului de vize cu genți și valize mari, a căror amplasare în sala de așteptare ar putea pune în dificultate evacuarea de urgență a vizitatorilor, în caz de necesitate.

Atenție: Vă rugăm să fiți atenți la persoanele suspecte și la obiectele lăsate nesupravegheate în încăperile Centrului de vize. În cazul depistării lor, vă rugăm sa comunicați urgent unui angajat al Centrului de vize.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că administrația Centrului de vize are dreptul să refuze și să întrerupă procesul de primire a documentelor dacă solicitantul ignoră regulile sus-menționate și să-i ceară să părăsească clădirea Centrului de vize. 

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Get In Touch

2 + 6 =

Strada Emanoil Porumbaru nr.4-4A, etaj 2, camera 3

București, RomâniA

+4 0786.525.138
vizerusia.vss@gmail.com

L-V: 09:00 – 17:00,

PAUZA DE MASĂ: 13:00 – 14:00

Pin It on Pinterest